Ilona Brezoianu și Soțul ei, protagoniștii unui spectacol inedit la nuntă: Gestul atipic al mirilor și invitaților

Florin Ristei a animat atmosfera la nunta Ilonei Brezoianu și a lui Andrei, oferind un spectacol memorabil care a captivat toți invitații. După ce a avut un concert în Iași cu o seară înainte, Ristei a urcat pe scenă la nunta prietenei sale, cerându-le fanilor să-i ureze „Casă de piatră” Ilonei în avans. Spectacolul său a fost unul de neuitat, demonstrând încă o dată talentul său extraordinar.

Artistul a urmărit ceremonia religioasă din primul rând și, odată ce petrecerea a început, s-a dezlănțuit. A cântat și a dansat alături de miri, care, plini de entuziasm, au urcat și ei pe scenă pentru a oferi un show de neuitat. Ilona și soțul ei, Andrei, au renunțat la tradiții și superstiții, lăsându-se duși de val și participând activ la spectacol.

Florin Ristei a fost „invitatul de onoare” la această nuntă, deschizând concertul cu piesa „I Think I Wanna Marry You” de Bruno Mars. Repertoriul său a inclus atât piese proprii, cât și un cover realizat pentru Insula Iubirii, dar și celebra melodie de la genericul emisiunii „Surprize, surprize”.

Momentul culminant a fost când mirele, Andrei, a urcat pe scenă alături de Ristei și au cântat împreună. Dialogul lor amuzant și schimbul de replici au delectat întreaga audiență. Ristei a schimbat puțin versurile unei melodii pentru a include mireasa, spunând: „Te invit aici, nu mai aștepta/ Ia-ți mireasa, danseaz-o, fă-i ce vrei, este seara ta”.

Andrei, entuziasmat, a răspuns cu umor: „Bravo, frate! Asta a fost momentul nostru! Pai ce, mă? Numai eu cu Ilona sa avem moment? Mai vino cu mine, vrei? Backing? Dansezi, ce faci? Intinzi cabluri? Nu frate, te vreau pe scena!”. Ristei a continuat glumele, spunând: „Următoarea piesă se numește Voodoo și probabil e ce i-a făcut Ilona lui Andrei ca să o ia”, la care mireasa a strigat: „A venit singur”, admirând întregul moment din fața scenei.

Această nuntă a fost un adevărat spectacol, demonstrând că dragostea și distracția pot merge mână în mână, creând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.