Cum arată și cine e soția lui Serghei Mizil? Secretul mariajului lor de peste 25 de ani

Serghei Mizil este o personalitate bine cunoscută în România, dar mai puțin cunoscut este cine este alături de el în viața personală. Spre deosebire de soțul său, care se află adesea în centrul atenției publice, Cora Mizil preferă un trai discret, departe de reflectoare.

Cora Mizil, care are 63 de ani, este partenera lui Serghei Mizil de mai bine de 25 de ani. Deși Serghei Mizil este adesea în atenția mass-media, Cora preferă să se mențină departe de aceasta. Cu toate acestea, Serghei respectă dorința soției sale și o protejează de privirile curioase.

În timpul căsniciei lor, Serghei Mizil a recunoscut că Cora i-a adus multe schimbări pozitive în viață. Cei doi își păstrează în mare parte detaliile intime pentru ei, dar Cora a împărtășit recent, într-o emisiune TV, că se ocupă de consiliere pentru persoanele care au experiențe paranormale. După ce a experimentat propriile întâlniri ciudate, Cora a început să exploreze și să ofere suport celor care simt energii neobișnuite sau aud voci.

„Am simțit întotdeauna energii, dar nu le-am dat prea mare importanță. Totul s-a schimbat când am intrat într-o stare ciudată într-un supermarket și am început să aud voci. Nu am găsit nicio explicație imediată, așa că am decis să aprofundez acest domeniu. Acum ofer consiliere de două ori pe săptămână”, a explicat Cora.

Despre relația lor, Serghei Mizil, aflat acum la a doua căsătorie, a dezvăluit secretul longevității căsniciei sale: „Nu am motive să divortez pentru că am o relație excelentă cu soția mea. Ea îmi oferă libertatea de care am nevoie și nu mă sufocă. Este important ca niciun partener să nu-și limiteze celălalt. Dacă lucrurile nu merg bine, e mai bine să se încheie decât să se continue din obligație.”

Cora și Serghei Mizil au demonstrat că respectul și libertatea în relație sunt esențiale pentru o căsnicie fericită și durabilă.