Reacția neașteptată a pastorului când a aflat că fiica lui, Lidia Buble, se iubește cu un afacerist în vârstă de 60 de ani

Tatăl Lidiei Buble, pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva, a reacționat cu rezervă și precauție la aflarea veștii despre presupusa relație dintre fiica sa și afaceristul Horațiu Nicolau, după ce Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, actorul cu care a avut o relație timp de aproape șase ani.

În ciuda speculațiilor și a aparițiilor în presă alături de Horațiu Nicolau, tatăl artistei a preferat să rămână reținut în comentarii despre această chestiune. În declarațiile sale, el a preferat să pună accentul pe importanța sănătății, sugerând că acest aspect este cel mai esențial în viață. “Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a afirmat tatăl Lidiei Buble.

De asemenea, nici fratele mai mare al artistei, Simon Buble, care este și el pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva, nu a dorit să comenteze despre presupusa relație dintre Lidia și Horațiu Nicolau. “Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…)

Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, a spus el, subliniind că se concentrează pe activitatea sa și că nu are informații exacte despre situația actuală a surorii sale.

Pe de altă parte, tatăl Lidiei Buble nu a dorit să îl cunoască nici pe Răzvan Simion în timpul relației lor de mai bine de cinci ani. Motivul acestui refuz a fost dezvăluit chiar de Lidia într-un interviu.

Tatăl ei a manifestat o atitudine strictă, exprimând dorința de a cunoaște partenerul fiicei sale doar atunci când acesta își va exprima intenția de a o cere în căsătorie. “Nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere”, i-ar fi spus tatăl Lidiei.

Așadar, tatăl Lidiei Buble rămâne ferm pe poziția sa cu privire la relațiile fiicei sale, evidențiindu-și dorința pentru o apropiere mai formală și o implicație mai profundă doar atunci când se va pune în discuție căsătoria.