Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o în urmă cu 19 ani

Recent, Măriuca, fetița pe care Andreea Raicu a îngrijit-o de-a lungul anilor, a revenit în București. Acum este o femeie matură și a devenit mamă. Andreea Raicu a împărtășit pe Facebook povestea întâlnirii lor și cum destinul le-a adus mereu împreună.

Andreea Raicu și Măriuca: O legătură care durează de 19 ani

Încă de la început, Andreea Raicu a fost alături de Măriuca cu toată inima. Totul a început acum 19 ani, când Andreea a vizitat un centru pentru copii din medii defavorizate, aducând daruri și multă afecțiune. Măriuca, pe atunci de doar 6 ani, s-a atașat imediat de Andreea. Cele două au petrecut Crăciunul împreună, iar această tradiție a continuat cu weekend-uri și sărbători petrecute împreună.

Când Măriuca a decis să se mute într-un sat îndepărtat cu mama ei biologică, separarea a fost dificilă pentru amândouă. După moartea mamei sale, Măriuca s-a mutat mai aproape de Andreea și a devenit mamă, crescându-și singură copilul.

Recent, Andreea Raicu a fost vizitată de Măriuca și fiica acesteia, Daria, într-o întâlnire emoționantă. Andreea a reflectat la legătura specială dintre ele și la cum viața le-a oferit această oportunitate de a fi împreună.

„Când am întâlnit-o pe Măriuca, avea doar 6 ani. Era Crăciunul și am mers la un centru care avea grijă de copii din medii defavorizate, aducând daruri și iubire. Măriuca s-a lipit de mine imediat. La plecare, m-a întrebat cu speranță dacă poate veni cu mine acasă de Crăciun. După ce am obținut permisiunea preotului Gabriel, am revenit în seara de Ajun și am luat-o pe micuța Maria, care mă aștepta pregătită.

Am petrecut două săptămâni minunate împreună, iar apoi a devenit o tradiție să o am alături în weekend-uri și vacanțe. A crescut frumos și a dobândit o mare încredere în sine.

La vârsta de 16 ani, Măriuca a ales să se mute împreună cu mama ei într-un sat îndepărtat. A fost o despărțire dureroasă pentru amândouă.

După un timp, drumurile noastre s-au intersectat din nou. După ce mama Măriucăi a decedat, Măriuca a devenit mamă foarte tânără, dar a reușit să își crească fiica minunată.

Recent, s-a mutat într-un oraș mai apropiat de mine și am avut ocazia să ne vedem mai des. Săptămâna trecută, a venit în București cu fiica ei, Daria, care acum are vârsta pe care o avea Măriuca când ne-am întâlnit prima dată.

Măriuca face parte din familia mea, iar eu din a ei. E uimitor cum viața poate să ne ofere lucruri frumoase în schimbul celor pierdute. Sunt profund recunoscătoare pentru întâlnirea noastră de acum 19 ani, pentru toate amintirile și momentele frumoase petrecute împreună și, mai ales, pentru dragostea noastră necondiționată.

Timpul petrecut împreună e o bucurie, iar prezența Dariei face totul și mai plin de veselie.

Viața nu face niciodată greșeli, așa că e important să avem încredere.

Cu dragoste, Andreea Raicu”, a scris Andreea Raicu pe Facebook.