Deea Maxer a dat un răspuns clar și răspicat. Reacția ei a pus pe toată lumea pe gânduri

Deea Maxer a fost întrebată recent online dacă va participa la nunta lui Dinu Maxer, iar răspunsul său nu a întârziat să apară.

Deea Maxer este cunoscută pentru faptul că își împărtășește des momentele din viața sa cu urmăritorii, iar recent a arătat că, în timpul pauzelor de la birou, se relaxează distrându-se la karaoke alături de colegii de muncă.

Deși postarea ei a adus zâmbete pe fețele internauților, mulți au fost curioși să afle dacă Deea va fi prezentă la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia, având în vedere că artistul a cerut-o recent în căsătorie pe actriță.

Pentru a răspunde întrebării, Deea Maxer a optat pentru un ton ironic și amuzant, spunând: „Desigur, prezint nunți ca MC, onorariul este de 2.000 de euro cu contract pe propria firmă.”

Deea Maxer i-a felicitat public pe Dinu și Magdalena pentru logodnă. După ce au făcut anunțul, toată lumea a început să îi felicite, iar Deea nu a făcut excepție, trimițând un mesaj de felicitare fostului soț.

Într-un interviu recent, Dinu Maxer a confirmat că a primit un mesaj de felicitare de la Deea, exprimându-și aprecierea, iar Magdalena Chihaia a fost surprinsă de gestul fostei soții.