Incredibil ce a putut să spună Dinu Maxer despre părinții fostei sale soții. Fosta lui soacră este cu doar patru ani mai mare decât el

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit recent, dar continuă să mențină o relație cordială, bazată pe respect și prietenie. Chiar dacă nu mai locuiesc împreună, cei doi se întâlnesc frecvent, având în vedere că trăiesc în același bloc.

Decizia lor a fost luată având în vedere binele copiilor, iar acum reușesc să colaboreze excelent în ceea ce privește custodia. De asemenea, părinții Deei oferă sprijin atunci când programul lor încărcat nu le permite să se ocupe de copii. Dinu a ținut să le mulțumească public fostelor socre și să recunoască ajutorul lor.

Dinu Maxer a menționat că, spre deosebire de alte divorțuri, al său a decurs într-un mod armonios. El și Deea au ales să pună copiii pe primul loc și, pentru a minimiza disconfortul, au achiziționat apartamente în același bloc. În prezent, băiețelul locuiește cu tatăl său, iar fetița cu mama sa, însă se văd zilnic și petrec mult timp împreună. De asemenea, în anumite situații, copiii stau împreună pentru perioade mai lungi, în special când unul dintre părinți este plecat în interes profesional.

Recent, Dinu a călătorit în Franța pentru un proiect artistic, iar copiii au rămas cu Deea. El a subliniat că părinții fostei sale soții l-au ajutat în această perioadă și a exprimat recunoștința față de aceștia.

Dinu a explicat și cum au gestionat schimbările în viața lor profesională după despărțire. Artistul a menționat că divorțul nu a afectat colaborarea lor artistică, iar ei vor continua să lucreze împreună la evenimente. De asemenea, el a confirmat că vor participa împreună la mai multe spectacole și prezentări de evenimente, menționând că această colaborare a fost una de succes și merită continuată.