Mama lui Culiță Sterp a rupt tăcerea despre conflictul cu iubita artistului!

Daniela Iliescu a reacționat pe Instagram după declarațiile făcute de mama Geta în emisiunea lui Măruță. Deși nu a menționat numele persoanei, Daniela a sugerat că „anumite persoane” nu au suficientă educație și nu sunt capabile să își filtreze vorbele.

Mama Geta a discutat despre nemulțumirile sale față de „nora” ei, declarând că, din acest moment, consideră subiectul închis. Ea a menționat că a avut impresia încă de la începutul relației fiului său cu Daniela că aceasta o tratează cu superioritate, ca și cum ar proveni dintr-o familie de rang înalt.

„Eu îmi iubesc copiii și nu aștept respect de la persoane străine. Nu am contribuit la creșterea lor, așa că nu pot cere respect de la ei. Daniela a dat tot timpul impresia că se consideră superioară. Chiar dacă aș avea multe de spus despre ea, nu mă interesează să discut despre acest subiect. Mă interesează doar copiii mei,” a spus mama Geta. „Dacă pot să le ofer ajutor, o fac cu plăcere, dar nu vreau să mă amestec în viața lor personală.”

În continuare, mama Geta a vorbit și despre infidelitatea lui Culiță Sterp, menționând că nu își pune speranțele în fidelitatea sa. „Eu nu aș băga mâna în foc pentru Culiță, dar îmi doresc să fie altfel. Am lucrat mult pentru asta și i-am spus de multe ori că nu duce,” a adăugat ea.

Daniela Iliescu a răspuns acestor afirmații, considerând că nu merită să se angajeze într-un „circul” public. Pe Instagram, ea a subliniat că a demonstrat deja ce fel de educație are și cum își educă fiul, Milan. „Am fost crescută cu o educație prea bună pentru a mă lăsa prinsă în discuții inutile sau pentru a încerca să impresionez pe cineva. Atunci când lipsesc educația și discernământul, rezultatul este dezamăgitor,” a concluzionat Daniela.