Adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Oana!

**Motivul despărțirii dintre Jador și Oana Ciocan a fost dezvăluit! Ce spune o prietenă apropiată despre ruptura dintre cei doi**

Recent, Jador a confirmat oficial că el și Oana Ciocan nu mai sunt împreună. Decizia a fost anunțată pe rețelele de socializare de artistul de muzică de petrecere.

**Detalii despre despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan**

Elena Merișoreanu, o apropiată a manelistului, a oferit informații despre motivul real al separării. Cântăreața de muzică folclorică, care îl considera pe Jador ca pe un membru al familiei, visând chiar să participe la nunta și botezul acestuia, a povestit ce s-a întâmplat.

**Ce a dezvăluit Elena Merișoreanu**

După ce a aflat că nunta nu va mai avea loc, Elena Merișoreanu l-a contactat pe Jador pentru a înțelege mai bine situația. Potrivit acesteia, artistul a explicat că ruptura a avut loc din cauza geloziei extreme a Oanei.

„Am discutat zilele trecute și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu va mai fi nuntă deoarece Oana era foarte geloasă. Chiar dacă se fotografia cu fani, aceasta devenea neliniștită. Jador este un băiat foarte cumpătat și responsabil cu banii săi, ceea ce apreciez foarte mult la el”, a spus Elena Merișoreanu, într-un interviu exclusiv.

Așadar, se pare că diferențele de stil de viață și gelozia au fost factorii principali care au dus la sfârșitul relației dintre Jador și Oana Ciocan.