Ce a ajuns să facă Larisa Popa pentru bani, după ce și-a dat demisia de la restaurantul lui Pescobar.

Larisa Popa, fostă angajată proeminentă la „Taverna Racilor”, a devenit cunoscută datorită prezenței sale constante pe conturile de TikTok și Instagram ale restaurantului. Recent, tânăra a decis să își încheie colaborarea cu „Pescobar” și să înceapă un nou capitol al vieții sale, departe de agitația Bucureștiului.

Larisa Popa a fost recunoscută pentru implicarea sa exemplară în restaurantul lui Paul Nicolau, fiind responsabilă atât cu managementul localului, cât și cu administrarea conturilor de social media ale acestuia. După ce Pescobar a anunțat vestea că urmează să devină tată, Larisa a anunțat că și-a dat demisia.

„Am decis să părăsesc Pescobar și să îmi continui drumul pe cont propriu. În trecut am fost foarte dedicată și apreciată pentru munca mea acolo, dar acum mă îndrept spre noi oportunități. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, chiar dacă am fost și critici. Deocamdată, nu am un loc de muncă fix, dar sunt deschisă la noi oportunități care ar putea apărea în viitor”, a declarat Larisa Popa.

După demisia de la „Taverna Racilor”, Larisa Popa a optat pentru o schimbare radicală în viața sa. Conform informațiilor recente, aceasta a început o relație cu un bărbat influent, care i-ar fi propus să se stabilească împreună în Dubai. În prezent, Larisa își împărtășește experiențele din Dubai pe rețelele sociale și a devenit influencer, această activitate fiind principala sa sursă de venit.