Doliu în lumea mondenă. Andrei Versace, supranumit „Regele fițelor”, a fost găsit decedat într-un apartament din Herăstrău

Andrei Versace, supranumit „Regele fițelor”, a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, în dimineața zilei de sâmbătă. Influencerul, cunoscut în lumea mondenă drept „Craiul de Dorobanți”, a fost descoperit fără viață în locuința sa din Herăstrău, iar vestea tragică a șocat comunitatea sa de fani și prieteni.

Alerta a fost dată de paznicul complexului rezidențial de lux, care a sunat la 112 după ce a simțit un miros înțepător provenind din apartamentul lui Andrei Versace. Polițiștii Secției 2 și un echipaj medical al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au sosit rapid la fața locului. Pompierii au reușit să intre în locuință, unde l-au găsit pe Andrei Pârvan (cunoscut ca Andrei Versace) decedat.

Conform primelor cercetări, decesul pare să fi survenit din cauze naturale, deoarece pe corpul lui Andrei nu au fost descoperite urme de violență. Poliția Capitalei a transmis un comunicat în care detaliază circumstanțele în care a fost descoperit corpul: „În jurul orei 10.35, polițiștii din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.”

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri, care investighează pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările decesului. Corpul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, unde va fi efectuată necropsia pentru a determina cauza exactă a morții. Deocamdată, nu se știe cu exactitate când a survenit decesul.

Andrei Versace a devenit cunoscut datorită stilului său de viață extravagant și a luxului pe care nu se sfia să-l etaleze pe rețelele de socializare. Era un personaj monden, cunoscut pentru petrecerile fastuoase și aparițiile publice opulente. Popularitatea sa a crescut și mai mult când a devenit un personaj interpretat de actorul Mihai Bendeac, care a parodiat stilul său de viață în show-uri de televiziune.

Moartea lui Andrei Versace a lăsat în urmă multe întrebări și o comunitate îndurerată. Fanii și prietenii săi așteaptă acum răspunsuri cu privire la circumstanțele exacte ale decesului său, în timp ce autoritățile continuă investigațiile.