Ilie Năstase răspunde zvonerilor de divorț cu o decizie surprinzătoare!

Ilie Năstase a reacționat cu furie după ce au apărut informații despre un posibil divorț! Fostul mare jucător de tenis român a respins cu fermitate aceste zvonuri și a anunțat că va lua măsuri legale împotriva celor care au difuzat aceste informații.

Ilie Năstase a explicat că el și soția sa, Ioana, sunt într-o stare excelentă. Recent, fostul tenismen a sărbătorit împlinirea a 78 de ani.

“Suntem alături de familie, la mare, și ne bucurăm de fiecare moment. Este o petrecere restrânsă, doar noi, cei apropiați. Mâncăm și ne relaxăm împreună. Cel mai frumos cadou pentru mine este sănătatea și nu am nevoie de altceva. Împreună cu Ioana suntem foarte bine, nu este nici vorbă de divorț. Nu înțeleg de ce se răspândesc minciuni. Aceste speculații sunt inacceptabile și intenționez să-i acționez în justiție pe cei care le-au difuzat,” a declarat Ilie Năstase pentru o sursă de știri.

În trecut, Ilie Năstase a vorbit despre dorința de a avea un copil cu cea de-a cincea soție a sa, Ioana. Cei doi sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin diverse provocări. Deși Ioana a menționat anterior posibilitatea unui divorț, de fiecare dată a ales să renunțe la idee.

Ilie Năstase a menționat într-un podcast că Ioana își dorește foarte mult o fetiță. “Ea vrea neapărat o fetiță, având în vedere că are deja un băiat. Încercăm să vedem cum putem realiza acest lucru,” a spus Ilie Năstase.

Fostul lider ATP are deja cinci copii din căsnicii anterioare. În 1986, în timpul căsătoriei cu Alexandra King, a înfiat doi copii, Nicholas și Charlotte. După divorț, aceștia au rămas în Statele Unite cu mama lor. Ilie Năstase mai are o fiică, Nathalie, din căsătoria cu Dominique Grazia, și două fiice, Alessia și Emma, din căsătoria cu Amalia.