Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în faliment! Cuplul a fost nevoit să pună lacătul pe ușă. Care este motivul pentru care au fost nevoiți să închidă afacerea

În urmă cu aproximativ doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o afacere în domeniul modei. Cu investiții semnificative de bani, timp și efort, au încercat să construiască un brand de haine, dar din păcate, afacerea lor nu a avut succesul așteptat și a fost închisă.

Deși Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură de succes în industria muzicală, aventura lor în modă s-a dovedit a fi o provocare majoră. Realitatea s-a dovedit a fi mult mai dificilă decât anticipaseră, iar rezultatul a fost pierderea investițiilor.

Recent, cei doi artiști au discutat despre experiența lor în domeniul modei, recunoscând că proiectul a necesitat mult mai multe resurse și angajament decât își imaginau. Cleopatra Stratan a declarat că, în contextul succesului actual în muzică, nu aveau capacitatea de a susține și afacerea de modă.

„Colecția de haine a fost, într-un fel, o încercare. Ne-am aventurat într-un domeniu în care nu aveam experiență profundă și, până la urmă, am decis să ne concentrăm pe muzica noastră. Am vrut să vedem ce putem face, dar am realizat că nu avem resursele necesare pentru a face față competiției existente,” a explicat Cleopatra.

„Este extrem de dificil să intri pe o piață deja saturată de branduri consacrate. Am încercat să aducem ceva nou, dar ne-am dat seama că ne este mai ușor să ne concentrăm pe muzică,” a adăugat Cleopatra, subliniind că muzica rămâne prioritatea lor principală.