Ramona Gabor a vorbit deschis despre cum s-a înțeles cu Irinel Columbeanu. „Monica în continuare îl ajută cum poate”.

Într-un interviu recent la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Ramona Gabor a discutat despre viața ei din Dubai și despre recentele interacțiuni cu fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu. Aflat în România pentru acest eveniment, Ramona a împărtășit detalii despre relația sa cu ambii săi cumnați și despre vizita ei în țară.

Ramona a subliniat că are o relație bună cu toți membrii familiei extinse. Despre soțul Monicăi, cunoscut și sub numele de Mr. Pink, a spus: „El a fost un mentor important în afaceri pentru mine. Are o abordare diferită față de mine – el crede că pentru a face mulți bani trebuie să investești sume mari, în timp ce eu prefer să construiesc treptat, fără riscuri mari. Caut stabilitate și siguranță, nu vreau să îmi pun toți banii în joc pentru câștiguri rapide. Îi explic și lui că nu am nevoie de multe; dacă am un venit constant, sunt mulțumită și nu simt nevoia să impresionez pe cineva”, a povestit Ramona.

În ceea ce privește fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu, Ramona a subliniat că sora ei, Monica, îl sprijină financiar și îl ajută cum poate. „Monica a demonstrat că este o persoană extraordinară, care continuă să ajute și să fie un model pentru fiica ei”, a spus Ramona. Despre propria relație cu Irinel Columbeanu, Ramona a menționat: „Nu am avut o legătură foarte strânsă cu el. Chiar dacă unii oameni cred că popularitatea mea este datorată lui, am ales să plec din țară pentru a-mi dovedi mie însămi că pot reuși pe cont propriu. Îl respect pentru că este tatăl Irinei, dar nu am avut niciodată o relație foarte apropiată cu el. Cu ceilalți membri ai familiei însă, ne înțelegem foarte bine și ne sprijinim reciproc”, a adăugat Ramona.

Irina Columbeanu, care a însoțit-o pe mătușa ei la podcast, a preferat să rămână în background. Teo Trandafir a remarcat modestia adolescentei.

În timpul vacanței din România, Ramona și Irina au petrecut trei săptămâni în Bacău. Ramona a povestit: „Irina s-a comportat ca o adolescentă obișnuită – a întâlnit colegii ei, a participat la diverse petreceri și am explorat împreună locuri precum insula de pe lacul din apropiere și Bucovina. Timpul a trecut foarte repede, am mâncat mult, în special dulciuri românești, care sunt delicioase și de care nu mă pot abține când vin acasă”.

Despre viitorul său și planurile de a întemeia o familie, Ramona a spus: „Sunt deschisă la idee, dar nu am o dorință urgentă de a avea copii acum. Sunt mai interesată de o relație armonioasă și stabilă. Deși ador copiii și sunt răbdătoare, recunosc că a fi părinte implică o mare responsabilitate. Dacă voi decide să am un copil, vreau să am o familie stabilă și să fiu mai orientată spre familie decât spre afaceri”, a concluzionat Ramona.