Theo Rose, despre al doilea copil! Ce mărturisește, cu sinceritate, despre relația cu Anghel de după nașterea băiatului lor

Theo Rose: În prezent, petrecem puțin mai puțin timp împreună decât înainte, dar ne bucurăm mai mult de fiecare moment pe care îl avem. Simțim dorul unul de celălalt, așa că facem unele compromisuri – eu mai renunț la unele lucruri, Anghel la altele. Aproape în fiecare lună, ne rezervăm un weekend doar pentru noi. Dacă nu putem pleca undeva, îl lăsăm pe micuț la țară, unde se simte excelent și nu simte lipsa noastră. Mă simt uneori vinovată, dar Anghel m-a ajutat să înțeleg că e important să ne dedicăm timp unul altuia, chiar și pentru câteva zile.

Theo Rose: Eu am tendința să-i permit mai multe lucruri băiețelului nostru, fiindcă sunt mama lui și îi văd toate calitățile. Anghel, însă, este mai rezervat în abordare, iar Sasha tânjește după atenția lui. Atunci când Anghel e prezent, Sasha devine mult mai calm și atent, încercând să-l impresioneze pe tatăl său.

Theo Rose: Am aflat că obiceiul de a alege dintr-o tavă e tradiție păgână și, deși nu sunt prea familiarizată cu aceste ritualuri și nici nu cred neapărat în ele, dacă sora mea, care este nașa copilului, dorește să îl facă, atunci o vom respecta.

Theo Rose: Se pare că micuțul nostru are o afinitate pentru muzică. Este extrem de receptiv atunci când se cântă în jurul lui și chiar ne-a emoționat, deoarece scotea sunete care se potriveau perfect cu melodiile de fundal.

În legătură cu posibilitatea de a avea un al doilea copil, Theo Rose a adăugat:

Theo Rose: Nu excludem ideea de a mai avea un copil. Ne place această idee și credem că ar aduce o nouă dimensiune vieții noastre. Nu facem asta doar pentru a-i oferi lui Sasha un frate sau o soră, ci pur și simplu pentru că este o experiență frumoasă care ne îmbogățește viața.