Irina Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul lui Mr Pink, iubitul mamei sale. Ce a spus despre viața ei din America

Irina Columbeanu, fiica cunoscutului cuplu Irinel Columbeanu și Monica Gabor, a discutat deschis despre relația sa cu actualul partener al mamei sale și fiul acestuia, Anthony, într-un interviu acordat revistei OK Magazine.

În cadrul interviului, Irina a explicat cum s-a adaptat vieții din Statele Unite și cum a reușit să dezvolte o legătură puternică cu noua sa familie. „Anthony are acum 13 ani și ne înțelegem foarte bine. Îmi face plăcere să petrec timp cu el și apreciez atmosfera plăcută din familia noastră”, a spus Irina.

Irina a recunoscut că plecarea din România a fost o provocare și a avut multe temeri la început. „Aveam impresia că totul va fi foarte diferit, așa cum vedeam în filme, și aveam un accent pe care mulți îl găseau amuzant. Mă simțeam oarecum ca un outsider, dar am fost întâmpinată cu amabilitate și respect, ceea ce îmi place foarte mult la americani”, a adăugat aceasta.

Acum, Irina se simte acasă în Statele Unite și este recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-a avut. „Am reușit să mă adaptez rapid și sunt fericită că am avut șansa să mă întorc în România pentru a-mi vedea tatăl și prietenii. Acești șase ani au fost o perioadă de schimbare și de creștere personală pentru mine”, a declarat Irina.

În prezent, Irina lucrează ca hostess într-un restaurant italian din Los Angeles, unde se ocupă cu primirea oaspeților și alte sarcini. „Îmi place să lucrez și trimit câțiva bani tatălui meu”, a spus ea.

Irina Columbeanu exemplifică adaptabilitatea și determinarea, arătând că poate face față provocărilor cu optimism și curaj. Relația sa armonioasă cu Anthony și integrarea în noua familie reprezintă un alt aspect pozitiv al experienței sale în America.