Bucurie uriașă pentru Oana Zăvoranu și Alex Ashraf!

Recent, Oana Zăvoranu a întâmpinat dificultăți legale, fiind implicată într-o serie de procese judiciare. Totuși, în urma unui litigiu legat de recuperarea datoriilor, vedeta a obținut o veste pozitivă: instanța a emis o decizie favorabilă, respingând cererile de faliment formulate de un creditor bancar și un individ din București. Aceștia solicitau ca instanța să declare falimentul firmei Oanei Zăvoranu pentru a facilita recuperarea rapidă a datoriilor.

Decizia instanței a fost următoarea: „Respinge cererea de deschidere a procedurii falimentului formulată de Banca … S.A. și cererea de deschidere a procedurii falimentului formulată de S. Vasile, ca fiind neîntemeiate. Există dreptul de apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin B.P.I., apel ce se va depune la Tribunalul București – Secția a VII-a Civilă.”

Într-un alt context, Vasile S., unul dintre reclamanți, a contestat decizia, dar instanța superioară a menținut respingerea cererii de faliment. Decizia Tribunalului a fost: „Respinge contestația ca neîntemeiată. Apelul poate fi formulat în termen de 7 zile de la comunicarea prin Buletinul Procedurilor de Insolvență, apel ce se va depune la Tribunalul București Secția a VII-a Civilă.”

De asemenea, Oana Zăvoranu este implicată într-un conflict de lungă durată cu foștii administratori ai clinicii sale, Ioan Bogdan Furtună și Horia Vlădescu. Conflictul a generat un prejudiciu semnificativ, estimat la sute de mii de euro. Clinica a fost subiectul atenției autorităților după dificultăți financiare, neputând achita facturile către furnizori, inclusiv datoriile către Oana Zăvoranu și Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a explicat că problemele financiare ale clinicii sunt legate de acțiunile foștilor administratori, pe care îi acuză că au gestionat afacerea fără permisiunea ei. „Ați întrebat ce făcea înainte să primească această clinică? Se ocupa de aprovizionarea cu produse cosmetice. După ce a luat toate contactele din clinica noastră, și-a înființat propria clinică. În 2021, când l-am concediat, ne-a lăsat cu o datorie de 2 milioane de euro. Horia Vlădescu a avut probleme cu legea în 2008-2009 în Germania. Am dovezi care atestă acest lucru,” a declarat Oana Zăvoranu într-o emisiune TV.