Care este adevăratul motiv pentru care Monica Davidescu a refuzat să poarte numele lui Aurelian Temișan, după căsătorie: ”Nu știu dacă am făcut cel mai bine, dar…”

Între Aurelian Temișan și Monica Davidescu a existat din prima clipă o atracție mutuală, dar în acel moment, Monica nu își imagina că ar putea dezvolta o relație de durată cu el, nici măcar căsnicie. Totuși, dragostea și timpul le-au demonstrat că sunt compatibili, chiar și în fața numeroaselor provocări și momente dificile pe care le-au traversat împreună.

Cu toate că s-au sprijinit necondiționat unul pe celălalt, au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Însă, de-a lungul timpului, a existat curiozitate privind decizia Monicăi Davidescu de a-și păstra numele de familie, chiar și după căsătorie. Recent, Monica a clarificat motivele acestei alegeri, pentru a evita interpretările greșite.

Monica Davidescu a optat să păstreze numele de familie de la naștere, chiar și după ce s-au căsătorit. Mulți s-au întrebat care a fost motivul din spatele acestei alegeri. Monica a explicat că, pe lângă faptul că acest nume este cunoscut publicului ca nume de scenă, a existat și un motiv personal.

„În buletin sunt Monica Davidescu, pe scenă sunt Monica Davidescu, în viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. În trecut, am folosit apelativul Dora David pentru spectacole, dar am ales să îmi păstrez numele de scenă și după căsătorie. Dacă te numești ca soțul, este nevoie de documente suplimentare pentru diverse formalități. Eu am preferat să păstrez numele Davidescu”, a declarat Monica Davidescu pentru Ego.

Monica a adăugat că și-a dorit să onoreze dorința tatălui ei, care își dorea un băiat pentru a-i duce mai departe numele. Deoarece nu a avut un fiu, iar surorile sale și-au schimbat numele după căsătorie, Monica a decis să păstreze numele tatălui ei și a discutat această alegere cu Aurelian Temișan, care a susținut-o în decizia sa.

„Am vrut să duc mai departe numele tatălui meu, care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. El a decedat și am ales să continui cu numele Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soț. Fiica noastră poartă ambele nume: Temișan Davidescu Dora Maria,” a explicat Monica Davidescu.

Cu toate acestea, Monica are unele rezerve legate de alegerea sa, având în vedere că fiica lor are de gestionat două nume de familie, ceea ce poate fi complicat în diverse situații.

„Nu sunt sigură dacă am făcut alegerea corectă, pentru că, de exemplu, atunci când completăm formulare, numele fiicei noastre nu încape întotdeauna. Dar asta este situația,” a concluzionat Monica.