Anca Dumitra, selfie de milioane pe Instagram. Vedeta “strălucește” de când este însărcinată

## Anca Dumitra încântă fanii cu strălucirea sa de când este însărcinată

Fanii au observat o “strălucire” specială în ochii Ancăi Dumitra de când aceasta a anunțat că este însărcinată. La sfârșitul lunii aprilie, actrița a împărtășit vestea fericită, dar încă nu a dezvăluit sexul copilului. Așteptată să nască la începutul lunii septembrie, Anca a postat recent un selfie pe rețelele de socializare, impresionându-și admiratorii cu frumusețea sa și machiajul chic.

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați. Suntem bine și asta e tot ce contează,” a declarat Anca Dumitra.

Deși este discretă și rareori merge la evenimente mondene, Anca a surprins plăcut fanii cu o postare recentă. Reacțiile admiratorilor au fost foarte pozitive, aceștia complimentându-i frumusețea și bucuria vizibilă.

### Reacții ale fanilor

– „Doamne, cât de frumoasă ești!”
– „Așa superbitate de femeie… printre cele mai frumoase din România.”

În viața personală, Anca Dumitra este foarte rezervată, respectând și dorința soțului ei, Manfred Spendier, un om de afaceri de succes în agricultură și construcții. El se implică profund în afacerile sale, având o fermă în sudul Austriei, unde cultivă grâu și porumb și crește vaci, porcine și oi. Spendier și-a exprimat pasiunea pentru agricultură încă din adolescență, alegând să urmeze studii de inginerie tehnică pentru utilaje agricole.

Anca Dumitra și soțul ei așteaptă cu nerăbdare momentul întâlnirii cu bebelușul lor, fiind pregătiți pentru noua viață minunată care îi așteaptă.