Prezentatorul de știri și celebra actriță și-au pus fanii pe jar

Prezentatorul de știri și cunoscuta actriță au stârnit o mare vâlvă în rândul fanilor. Se pare că au devenit soț și soție în mod discret, fără să fie observat de prea mulți?

Valentin Butnaru și Ana Bodea sunt un cuplu foarte apreciat în lumea showbizului. Deși au fost împreună de ceva timp, Valentin declara acum câteva luni că nu era pe cale să ofere inelul de logodnă Anei prea curând. Totuși, recent, cei doi au lăsat impresia că au făcut un pas important în relația lor.

Ana Bodea a creat o adevărată surpriză pentru fanii săi. Actrița a postat recent un videoclip în care dansa, fiind întreruptă de Valentin Butnaru. În descrierea videoclipului, Ana l-a numit pe Valentin „soț”, stârnind curiozitatea publicului.

„Când încerci să faci un TikTok, dar te prinde soțul”, a scris Ana Bodea în postare, alături de imaginile cu Valentin.

Fanii celor doi nu au întârziat să își exprime uimirea în comentarii. Mulți au speculat că cei doi s-ar fi căsătorit în secret și au fost nerăbdători să afle mai multe detalii.

„Soțul?? Ați avut ceva de anunțat?? Sunteți minunați! / Stai, SOȚUL?! / Soțul? Ce surpriză! Ați făcut o nuntă secretă? / Soțul??? Oare chiar v-ați căsătorit?” au fost doar câteva dintre reacțiile entuziaste ale fanilor în secțiunea de comentarii.