Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de un deceniu. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, Lora a făcut anunțul neașteptat

Lora și Ionuț Ghenu își oficializează relația după un deceniu de dragoste. În urma mai multor amânări cauzate de pandemia globală și conflictul din Ucraina, anul 2024 aduce vești frumoase pentru cei doi, care sunt entuziasmați să-și îndeplinească visul de a se căsători.

În ciuda obstacolelor neașteptate din ultimii ani, perseverența lor a fost răsplătită. Acum, cuplul se pregătește pentru marele eveniment, iar Lora este ocupată cu planificarea detaliilor nunții sale. În ceea ce privește rochia de mireasă, ea a decis să opteze pentru un model elegant și modern, preferând o rochie tip sirenă care să-i evidențieze silueta, în locul unei opțiuni tradiționale și voluminoase.

„Da, mă mărit! Luni aflu data exactă! Așa am vrut, trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat în acel an. Pandemia, apoi războiul, și până ne-am reîntors la normal, am decis să amânăm. Acum ne dorim să facem asta anul acesta. Nu sunt genul care să aleagă rochii voluminoase și nu sunt sigură dacă voi merge pe sirenă. Poate o combinație… Sunt multe opțiuni care îmi plac și designerii talentați nu fac decât să complice alegerea. Am câteva idei în minte și vreau să găsesc ceva care să mi se potrivească perfect”, a declarat Lora.

Întrebată despre posibilitatea de a adopta un copil, Lora a demonstrat deschidere și sinceritate. „Dacă poți să iubești pe cineva foarte mult, chiar dacă nu este copilul tău biologic, și dacă poți iubi prietenii tăi, atunci cred că poți iubi și un copil pe care nu l-ai adus pe lume. Iubirea nu depinde de legătura de sânge”, a spus artista pe InstaStory.

Astfel, cuplul Lora și Ionuț Ghenu se pregătește să își sărbătorească dragostea și să își înceapă un nou capitol al vieții împreună.