S-a aflat motivul adevărat pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan divorțează. Ține și de Silviu Prigoană

Un eveniment surprinzător a avut loc în lumea showbizului românesc! Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să pună capăt căsniciei lor după un an și trei luni. Anunțul a fost făcut de Adriana Bahmuțeanu pe platformele sale de socializare. Iată contextul din spatele acestei separări!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au ales să se despartă după un timp relativ scurt de căsnicie. Prezentatoarea TV a anunțat ruptura prin intermediul rețelelor sociale, menționând că va păstra pentru sine motivele care au condus la această decizie. Deși relația lor părea solidă și armonioasă, lucrurile au evoluat într-un mod neașteptat.

Ce a dus la separarea dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan
De-a lungul relației lor, Adriana Bahmuțeanu a vorbit frecvent cu entuziasm despre partenerul său. Totuși, recent, povestea lor de dragoste a ajuns la final. În primăvara anului trecut, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă într-o biserică din Ucraina.

George Restivan a fost nevoit să se deplaseze în Statele Unite din cauza unor probleme de sănătate ale fiului său, iar surse apropiate cuplului sugerează că a fost extrem de dificil pentru el să revină în România în aceste condiții.

Adriana Bahmuțeanu a dorit să-l urmeze pe George Restivan în America, dar nu a reușit să obțină permisiunea necesară din partea fostului ei partener pentru a pleca cu copiii lor. Fiind o mamă devotată, Adriana a considerat imposibil să se despartă de copii și să-i lase în țară. În plus, soacra ei a refuzat să se stabilească în România din cauza nemulțumirii legate de situația actuală.

„A fost o experiență frumoasă și profundă, dar uneori distanța afectează relațiile și planurile noastre se schimbă. Am decis să mergem pe drumuri separate și să încheiem această parte a vieții noastre.

Ne dorim să păstrăm intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de discuție publică. Vă rugăm să respectați această alegere și să înțelegeți că nu vom oferi detalii suplimentare despre motivele deciziei noastre.

Vom continua să rămânem prieteni și să ne susținem reciproc ori de câte ori va fi nevoie. Viața merge înainte!”, a transmis Adriana Bahmuțeanu prin intermediul paginii sale de Facebook.