Gabi Bădălău recunoaște: de câte ori a înșelat-o pe Bianca Dragusanu

Gabi Bădălău a răspuns la întrebările arzătoare ale publicului într-o apariție recentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D. În cadrul discuției, Bădălău a vorbit deschis despre relația sa cu Bianca Drăgușanu, recunoscând că a avut mai multe infidelități. De asemenea, el a menționat că, deși nu a iubit-o pe fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, ar fi rămas alături de ea din dragoste pentru copii.

Fiul politicianului Nicolae Bădălău și antreprenor cunoscut, Gabi Bădălău, va fi invitatul ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, programată la ora 23:00 pe Kanal D. De-a lungul timpului, Bădălău a fost adesea în centrul atenției mediatică, fiind uneori perceput ca „copil de bani gata” și implicat în afaceri de familie. În prezent, el este implicat într-o investigație legată de corupție.

Printre întrebările la care Gabi Bădălău va răspunde se numără: „Care este cel mai mare dezavantaj pentru un fiu de lider local?”, „V-ați fi căsătorit cu Claudia Pătrășcanu dacă nu rămânea însărcinată?”, „Vă este rușine că ați exclus copiii din viața dumneavoastră?”, „De câte ori ați înșelat-o pe Bianca Drăgușanu?”, „Sunteți dependent de jocurile de noroc?”, „Ați condus vehicule furate?” și „De ce ați ales să discutați despre acestea acum?”.

Despre fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, Bădălău a afirmat: „Nu o cunoșteam prea bine ca persoană, ca femeie sau ca parteneră. Nu am iubit-o, dar mi-am dorit foarte mult copilul.”