E greu să-l recunoști, căci acum arată total diferit. Aici era în floarea vârstei, când își servea țara cu mândrie și spunea că seamănă cu Elvis Presley

Chiar dacă este bine cunoscut în întreaga țară, puțini sunt cei care știu cum arăta Nelson Mondialu în tinerețe.

Recent, celebrul interlop din Cluj a dezvăluit publicului câteva fotografii din acea perioadă. Într-o postare pe rețelele de socializare, Nelson Mondialu s-a lăudat că avea o asemănare izbitoare cu faimosul cântăreț american Elvis Presley.

Nelson Mondialu, pe numele său real Pop Nelson Simone, s-a născut pe 16 iulie 1963. Provine dintr-o familie modestă, fiind primul copil al părinților săi. Deși aparent degajat, a avut o copilărie dificilă, deoarece tatăl său a fost condamnat la închisoare, iar el a rămas în grija mamei.

În tinerețe, Nelson Mondialu arăta complet diferit față de cum este astăzi. El a afirmat că, în acea perioadă, semăna cu Elvis Presley, iar frumusețea sa ar fi fost moștenită de la mama sa, care era cunoscută pentru aspectul său atrăgător. Nelson a explicat că mama lui era admirată de toată lumea din cartier pentru frumusețea ei, chiar dacă era româncă.

Interlopul a menționat: „M-am născut pe 16 iulie 1963. În dimineața aceea, când noaptea se amesteca cu ziua, ursitoarele s-au adunat pentru a-mi oferi noroc, inteligență, putere și frumusețe. Am fost primul copil într-o familie săracă, dar născut din dragoste. Tata era taxator pe autobuz pe ruta Cluj-Dej și a întâlnit-o pe mama. Toți din cartier spuneau că mama era extrem de frumoasă, și toți se minunau de aspectul ei, deși era româncă.”