Dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața celebrei Brenda din Beverly Hills

**Reflecții asupra ultimelor zile ale Shannen Doherty**

În ultimele zile ale vieții sale, Shannen Doherty a fost susținută de o echipă medicală dedicată și de persoane dragi. Actrița a pierdut bătălia cu cancerul pe 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, după o luptă îndelungată cu boala. Diagnosticată pentru prima dată în 2015 cu cancer la sân, Doherty a intrat în remisie în 2017, dar boala a recidivat și s-a extins la creier în 2023.

Pe parcursul acestei perioade dificile, Shannen a avut parte de o colaborare strânsă cu Dr. Lawrence D. Piro, oncologul ei. Dr. Piro a declarat că legătura dintre ei a fost una specială, bazată pe înțelegere și empatie.

„Relația noastră a fost profundă și plină de înțelegere, de la început până la sfârșit. Ultima noastră conversație a fost despre iubire și sprijin, despre continuarea luptei chiar și în fața provocărilor. Shannen dorea să continue tratamentul și să lupte, chiar și atunci când starea ei se agrava,” a spus Dr. Piro.

În ultimele sale ore, Shannen Doherty a fost înconjurată de cei dragi, într-un mediu care i-a oferit confort și liniște. „În ultimele momente, Shannen era într-un loc de liniște, înconjurată de prieteni apropiați care îi ofereau multă grijă și sprijin. Atmosfera a fost una de tristețe, dar și de iubire profundă. A fost dificil să acceptăm că nu era pregătită să plece, deoarece iubea viața,” a adăugat medicul.

Dr. Piro a descris-o pe Shannen ca fiind „foarte concentrată și echilibrată,” evidențiind dorința ei de a trăi fiecare zi la maximum.