Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat. “Eu m-am mutat din țară exact din acest motiv…”

Ramona Gabor a făcut declarații surprinzătoare despre Irinel Columbeanu, fostul ei cumnat, în timpul unei vizite recente în țară. În cadrul unui podcast moderat de Teo Trandafir, Ramona a oferit perspective interesante asupra relației lor.

Ramona a explicat că, deși a petrecut mult timp alături de Irinel Columbeanu, nu a avut niciodată o conexiune strânsă cu acesta. Se pare că, pe parcursul timpului, cei doi nu au avut nici măcar o discuție semnificativă.

După ce a fost etichetată într-un mod negativ în România, Ramona a decis să își reînceapă viața în Emiratele Arabe, dorind să își construiască singură succesul și să demonstreze că poate reuși fără ajutorul fostului milionar.

„Am revenit în România pentru a petrece timp cu nepoata mea, care a venit în țară după șase ani, și am vrut să fiu alături de ea și de familie. Am avut ocazia să îl văd pe Irinel pentru că Irina este aici, dar nu am avut niciodată o relație apropiată cu el. Deși a fost cumnatul meu și mulți oameni spun că, fără el, nu aș fi fost cunoscută, am ales să plec din țară pentru a-mi dovedi mie însămi că pot să am succes pe cont propriu.

Îl respect pe Irinel pentru că este tatăl Irinei, dar nu pot spune că am avut o relație personală. Nu am avut nici măcar o conversație semnificativă, doar întâlniri ocazionale, fără a dezvolta o relație mai profundă,” a spus Ramona Gabor în cadrul podcast-ului „Gând la gând cu Teo”.