Care era porecla lui Gigi Becali din tinereţe și din ce cauză i se spunea așa: Toti au ras cand au auzit

Porecla din tinerețe a lui Gigi Becali

Gicu Coadă, persoana care a fost martoră la evoluția lui Becali, a explicat și motivul pentru care Becali a insistat să achiziționeze imobilul de pe Aleea Alexandru, nr. 1, în apropierea sediului Guvernului, aproape de Piața Victoriei.

„Îi plăcea să se distreze, să se simtă bine și să cheltuie bani. Atât Poliția, cât și Securitatea îl ignorau, deoarece toată lumea știa că era fiul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt și miei.

În tinerețe, toți îl cunoșteau ca Geli din Pipera. Știa să se distreze și dorea să fie în centrul atenției. Din această cauză, și-a cumpărat Maybach-ul și palatul, dorind să aibă o mașină și o casă mai mari și mai valoroase decât cele ale vărului său, Giovanni Becali, cu care era într-o continuă competiție”, a declarat Gicu Coadă.

Gigi Becali și gestul său impresionant pentru copiii din Africa

Gigi Becali a realizat un gest remarcabil pentru sute de copii din Uganda, Africa. Omul de afaceri a construit acolo o mănăstire, unde îi ajută pe localnici. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele sale de caritate, atât în țară, cât și în străinătate.

În perioada în care s-a retras de la aparițiile publice, patronul FCSB a finalizat construcția unei mănăstiri ortodoxe în Uganda. Acolo, se ocupă de sute de copii, cărora le asigură hrana necesară.

„Nu poți să-mi spui că am o atitudine discriminatorie. Am construit o mănăstire în Uganda și acolo îngrijesc sute de copii, oferindu-le hrană. Îi botezăm și le oferim sprijinul necesar. Deci, nu există nicio dovadă că aș avea ură de rasă, deoarece fac tot ce pot pentru a-i ajuta pe acești copii”, a spus Becali pentru Sport.ro.