De la ce sumă a pornit darul de la nunta lui Ianis Hagi?!

Nunta lui Ianis Hagi și Elena Tănase a fost cu adevărat un eveniment memorabil, marcând unul dintre cele mai importante momente ale anului. Ceremonia a avut loc la Palatul Știrbey, unde peste 500 de invitați au participat la o petrecere extravagantă. Mirii au făcut tot posibilul pentru a asigura un eveniment de neuitat, iar invitații nu s-au lăsat mai prejos, lăsând contribuții substanțiale în plicuri.

Printre oaspeții de onoare s-au numărat Simona Halep, Gică Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Smiley, Pavel Bartoș și alți sportivi și personalități cunoscute din România. Aceștia au fost impresionați de organizarea impecabilă a evenimentului și nu au ezitat să ofere daruri generoase.

Potrivit Prosport.ro, chiar și persoanele care nu aveau legături directe cu familia mirilor au contribuit cu sume cuprinse între 3.000 și 4.000 de euro. Deși cel mai mare dar rămâne necunoscut, părinții mirilor și familia Becali sunt printre cei care au făcut contribuții semnificative.

În altă ordine de idei, Smiley a fost printre invitații de seamă, dansând valsul mirilor pe una dintre piesele sale. Deși a fost prezent la petrecere, soția sa, Gina Pistol, nu a fost alături de el, explicând că nu a putut participa din cauza angajamentelor de filmare, conform Cancan.ro.