Ce spune despre tatăl ei, internat la azil, și ce a ținut să-i transmită, între patru ochi: „Am vrut să-i spun în față că…”

Irina Columbeanu a revenit în România la jumătatea lunii iunie, după o absență de șase ani. Reîntâlnirea cu tatăl ei, interviul comun și discuțiile mature pe care le-a avut, alături de aventurile lor prin țară, au captat atenția publicului. În timpul vacanței, Irina a petrecut și cu mătușa ei, Ramona Gabor, sosită din Dubai, precum și cu nașul ei, Matei Miko.

Pe lângă aceste momente, adolescenta, care va împlini 18 ani în iarnă, a avut ocazia să se implice într-un proiect special. Ea a realizat un pictorial pentru revista Ok! România și a acordat un interviu detaliat, fiind prima ei apariție într-o revistă glossy fără părinți.

Iată câteva din declarațiile pe care Irina le-a făcut în interviu. Pictorialul și interviul complet sunt disponibile AICI.

Cum a fost reîntâlnirea cu tatăl tău?
Irina Columbeanu: Am așteptat cu nerăbdare să-i sar în brațe!

Cum îl percepi acum pe tatăl tău?
El rămâne același tată inteligent, iubitor, politicos și amuzant. Legătura noastră este neschimbată, deși, evident, cu toții îmbătrânim.

A fost el emoționat să te vadă crescută?
Nu aș spune că a fost intimidat, ci mai degrabă fericit să mă vadă crescută și bine îngrijită. A fost surprins și bucuros în același timp.

Ce ai vrut să-i spui personal?
Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și să-i spun cât de mult îl iubesc, având ocazia să petrecem timp împreună și să creăm mai multe amintiri frumoase.

Îți amintești de casa în care ai crescut?
Da, desigur. Era cea mai frumoasă casă pentru mine și, chiar dacă acum nu mai este, sunt recunoscătoare pentru cei 12 ani petrecuți acolo, care sunt de neuitat.