Oana Moșneagu și-a anunțat decizia la doar câteva săptămâni de la nunta cu Vlad Gherman! Nu mai dă înapoi.

Oana Moșneagu a făcut o schimbare neașteptată în privința rochiei de mireasă, după ce s-a căsătorit cu Vlad Gherman. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste profundă, evidentă în declarațiile lor publice pline de afecțiune postate pe rețelele sociale.

Recent, au celebrat nunta lor, un eveniment de basm, unde Oana a impresionat cu alegerile ei vestimentare rafinate. Însă, a luat și o decizie cu privire la rochia pe care a purtat-o la petrecere.

„Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, pentru a o putea purta la alte evenimente. M-am simțit minunat în ea și îmi doresc să mai am ocazia să o port, probabil într-un ton de albastru, dacă găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere materialul său din mătase naturală și corsetul pe care-l are”, a spus Oana Moșneagu pentru Viva.ro.

În ceea ce privește accesorii, acestea au un loc special în inima ei, fiind sigură că le va purta din nou, în special cele din perle care au completat prima ei rochie.

După nuntă, Oana Moșneagu a dezvăluit că darul primit a acoperit o parte din cheltuielile lor, ajutându-i să aleagă lucruri speciale pentru viitorul lor împreună.

Într-un interviu pentru un show TV, Oana a menționat că astăzi este destul de dificil să organizezi o nuntă în condițiile actuale, iar banii primiți cadou au fost un sprijin important în acoperirea costurilor.