Ronald Gavril a dat cărțile pe față despre Anamaria Prodan.”Am zis ”ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită””

Ronald Gavril a împărtășit recent detalii despre relația sa actuală cu Anamaria Prodan, subliniind cât de fericit este alături de ea. Deși relația lor este bine cunoscută, cei doi par mai împliniți ca niciodată. Gavril a vorbit despre cum impresara i-a schimbat perspectiva.

În trecut, Ronald Gavril nu avea o părere prea bună despre Anamaria Prodan, în mare parte din cauza scandalurilor în care era implicată cu fostul său partener, Laurențiu Reghecampf. Însă, întâlnirea și apropierea dintre ei i-au oferit o nouă înțelegere despre ea. Gavril a recunoscut într-un podcast moderat de Anamaria Prodan că, inițial, avea o opinie negativă despre ea, dar această impresie s-a schimbat semnificativ după ce au petrecut timp împreună.

„Îți aduci aminte când ai venit în România și eram într-un scandal cu fostul soț? Tu erai în mașină, aveai un prieten lângă tine și ascultai știrile despre scandalul în care se spunea că Reghecampf i-ar fi furat bani lui Anamaria și că aceasta era implicată într-un mare conflict. Ce ai spus atunci?” a întrebat Prodan în podcast.

Ronald Gavril a răspuns sincer, recunoscând că, la vremea respectivă, a avut o părere foarte negativă despre Anamaria Prodan. „Am spus: ‘Ferească Dumnezeu să ai o astfel de soție’”, a mărturisit el.

Însă, după ce a avut ocazia să o cunoască mai bine, Gavril a realizat că impresiile sale anterioare erau greșite. „Mulți oameni au avut o opinie similară, dar asta s-a schimbat complet după ce te-am cunoscut”, a adăugat el.

În prezent, diferența de vârstă de 14 ani dintre ei pare să nu mai conteze, iar cei doi par să se bucure de o relație armonioasă și promițătoare.