Se stie despre Dragos Bucur ca a adoptat o fetita, dar de foarte putine ori a vorbit despre ea. Acum spune adevarul dureros despre copilasii fara parinti din Romania

Actorul Dragoș Bucur a vorbit recent despre cum a adoptat-o pe fiica sa, Roxana India, care avea 5 ani la momentul adopției. Conform spuselor sale, Roxana este de etnie romă și se afla pe lista copiilor greu adoptabili. Dragoș Bucur a oferit o imagine sinceră asupra realității sistemului de adopție.

Într-un episod al podcastului lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a împărtășit detalii despre familia sa și despre relația cu Dana Nălbaru, cu care este împreună de aproape două decenii. Cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată. Actorul a discutat deschis și despre Roxana India, fetița adoptată de el și Dana din lista copiilor greu adoptabili.

Dragoș Bucur a descris procesul adopției și provocările întâmpinate. „E un subiect foarte complex și plin de emoții. Roxana avea 5 ani când a venit la noi și a conștientizat imediat că este adoptată”, a spus actorul.

Adopția a avut loc în 2017, iar Roxana India are acum 11 ani. A reușit să se integreze perfect în familia actorului și a soției sale. Dragoș Bucur a vorbit și despre dificultățile sistemului de adopție, menționând că unii solicitanți de adopție au cerințe foarte specifice, uneori incluzând criterii de etnie, ceea ce îngreunează procesul.

În contextul acestui sistem, Dragoș și Dana au fost printre puținii care nu aveau preferințe legate de etnie și au găsit în Roxana India un copil care avea nevoie de ajutorul lor. Ei au descoperit-o pe Roxana, care trecuse prin multe la o vârstă fragedă, și au decis să o adopte pentru a-i oferi un cămin iubitor. Dana Nălbaru a explicat anterior că au dorit să facă un bine real și să ofere o viață mai bună unui copil aflat în nevoie.