Cum a cucerit-o Gică pe Marilena: “Își parca mașina pe o străduță lăturalnică și venea să mă ia”

Gheorghe Hagi și Marinela sunt căsătoriți de peste 26 de ani. Deși “Regele” a depus eforturi considerabile pentru a câștiga inima viitoarei sale soții și pentru a-i oferi doi copii, Iannis și Kira, drumul lor nu a fost întotdeauna ușor.

Marinela Hagi a povestit într-un interviu din anii 2000 cum a avut loc prima lor întâlnire. După ce s-au întâlnit în cercul de prieteni comuni în octombrie 1993, ea își amintește: „Îmi amintesc foarte clar acel moment. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram extrem de timidă, am simțit imediat că mă simt bine alături de el, pentru că ne asemănam în multe privințe. Și el era timid. În acea perioadă eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își lăsa mașina într-o stradă mai retrasă, pentru a evita privirile curioase sau aflate în cunoștință de părinții mei. Cu toate acestea, nu am rezistat și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat acest secret până la prima apariție publică alături de Gheorghe, la o petrecere machidonească. Toți au fost surprinși și nu știau de unde am apărut”, a dezvăluit Marinela.

Recent, Gheorghe Hagi a făcut o declarație emoționantă despre soția sa, în ciuda faptului că a fost întotdeauna discret cu viața personală. „Am avut parte de multe: sport, fotbal, faima și o familie minunată.

Am o soție care este alături de mine, care mi-a dăruit doi copii și mă sprijină. Îi sunt recunoscător pentru asta. Îmi spune din când în când: «De ce nu îmi zici și mie că mă iubești?» E mai greu pentru mine să exprim acest lucru, dar ea știe că o iubesc. Și ea mă iubește”, a spus Gheorghe Hagi.