Cum arată acum fosta iubită a lui Andi Moisescu, milionară în euro!

Andi Moisescu este unul dintre cei mai respectați prezentatori de televiziune din România. Deși publicul îl cunoaște bine, Andi Moisescu preferă să își păstreze viața personală departe de ochii curioșilor, mai ales când vine vorba de aspecte amoroase.

În trecut, Andi Moisescu a avut o relație semnificativă cu Mirela Bucovinean, o altă figură cunoscută. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani și au rămas apropiați chiar și după despărțire.

În 2004, Andi Moisescu s-a căsătorit cu Olivia Steer și au devenit părinții a doi copii. După separarea de Mirela Bucovinean, el s-a concentrat pe carieră și a început să prezinte emisiunea Apropo TV la Pro TV din 2005. Mai târziu, a devenit jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent.

În afara lumii televiziunii, Andi Moisescu este pasionat de sporturile extreme și iubește adrenalina. Împreună cu familia, preferă să își petreacă vacanțele practicând diverse sporturi, inclusiv snowboarding-ul, o activitate care i-a captivat inima și pe care o promovează activ.

„Am început să visez numai snowboarding. Nici nu știu ce să zic că m-a prins mai tare. Cel mai probabil senzația de libertate. Am început să promovez snowboarding-ul până și-n emisiunile mele. Mi-am pus copiii pe snowboard, încă de la 5 ani. Nu știu cum ar fi arătat viața mea fără snowboarding, de 9 ani încoace. Nici nu vreau să-mi închipui. Pentru că nu știu cum altfel aș fi ajuns să mă pot bucura ca un copil. M-am apucat de snowboarding la 41 de ani”, a mărturisit el.