Carmen Tănase dezvăluie adevărul: “Regret enorm” – Povestea impresionantă a marii actrițe românești.

Actrița Carmen Țănase, cunoscută pentru discreția sa în viața personală, a acordat recent un interviu în care a dezvăluit motivele despărțirii de regretatul critic de teatru Victor Pârjol. Deși acesta era cu 17 ani mai în vârstă decât ea, Carmen a mărturisit că l-a considerat partenerul potrivit pentru a întemeia o familie.

„Era clar alesul, omul cu care îmi doream să am un copil, dar presiunea era prea mare. Ca să scăpăm de comentariile altora, am decis să ne căsătorim. Îi era frică că voi spune «nu!» la Starea Civilă”, a declarat Carmen Țănase.

Actrița a explicat că despărțirea de Victor Pârjol, după trei ani de căsnicie și nașterea unui copil, a survenit din cauza conflictelor repetate, care afectau atmosfera familială. Pentru binele copilului, Carmen a decis să rămână prietenă cu fostul soț.

„Când certurile noastre au început să afecteze copilul, am zis «Gata, până aici!». Ne iubim și ne respectăm, să rămânem prieteni și să ne ocupăm fiecare de ale noastre”, a adăugat actrița.

În privința unei ceremonii religioase, Carmen a menționat că Victor dorea să se căsătorească într-un cadru religios, dar nu au reușit să o facă în timpul vieții lui. Ea a subliniat importanța de a face lucrurile la timpul lor pentru a evita regretele ulterioare.

După ce a renunțat la viața în Capitală și s-a mutat la țară împreună cu mama sa, Carmen a povestit despre provocările întâmpinate: „Mereu sunt probleme, multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. Este mai greu decât la bloc, dar am ajutor. Nu pot să tund singură iarba.”

Decizia de a se muta din București a fost influențată de partenerul ei, Tudor, care a sugerat schimbarea pentru o viață mai simplă și mai departe de agitația orașului mare.

„Nu mi-a fost ușor să mă mut la țară. Eram obișnuită cu aglomerația. Acum, lucrurile s-au schimbat complet. Tudor mi-a explicat că nu mai avem unde să fugim și că singura soluție ar fi să adoptăm un stil de viață mai simplu și mai natural. Am acceptat, deși altădată aș fi refuzat ideea”, a concluzionat Carmen Țănase în cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar.