La un an de la divorțul de Livia, fosta soție care l-a părăsit pentru prietenul lui cel mai bun, comediantul Cătălin Bordea iubește din nou..

Cătălin Bordea a fost fotografiat recent într-o ipostază romantică alături de Elena Ardeleanu, indicând că actorul și-a redescoperit fericirea în dragoste la un an de la divorțul dureros cu Livia Eftimie. Potrivit Unica, cei doi s-au întâlnit în Dubai și au revenit în țară la scurt timp unul după celălalt.

### O nouă iubire după un an de la divorț

Elena Ardeleanu este persoana care a captat inima lui Cătălin Bordea după despărțirea sa de Livia Eftimie. Cei doi s-au cunoscut în Dubai, unde au petrecut momente frumoase împreună, consolidându-și relația. La întoarcerea în România, Cătălin Bordea aștepta cu nerăbdare pe Elena la aeroport, manifestându-și tandrețea și afecțiunea față de ea.

### Momente romantice la aeroport

La aeroport, Cătălin Bordea și Elena Ardeleanu au fost văzuți împreună, iar actorul nu și-a putut ascunde bucuria de a o revedea. Fotografiile surprinse îi arată pe cei doi în ipostaze tandre, confirmând că între ei există o legătură specială.

### Începuturi noi și speranțe

Pentru Cătălin Bordea, întâlnirea cu Elena Ardeleanu reprezintă un nou început și o șansă de a găsi din nou fericirea după o perioadă dificilă. Relația lor pare să fie una promițătoare, iar gesturile lor de afecțiune indică faptul că sunt foarte apropiați și compatibili.

Această poveste de dragoste demonstrează că, după momente grele și despărțiri dureroase, există întotdeauna speranța unui nou început și a unei fericiri regăsite.