Dana Nălbaru, criticată din nou de fani pentru felul în care arată: „Ce rău arăți… Ai îmbătrânit vizibil. Arăți de 50 ani”

Dana Nalbaru a reactat pe blog la critici, într-un mod direct și personal. Activă pe diverse platforme sociale, Dana Nalbaru, o mamă a doi copii, are o bază solidă de fani care apreciază autenticitatea ei și modul sincer în care vorbește. Cu toate acestea, cum se întâmplă adesea, există și persoane care o critică.

Criticii i-au reproșat că nu se preocupă de aspectul ei și că îmbătrânește, după ce a postat o fotografie pe Facebook fără machiaj. O admiratoare i-a scris un mesaj critic: „De ce nu îți faci mai mult timp pentru tine? Pare păcat să arăți ca o servitoare. Însă știu servitoare care arată mult mai îngrijite decât tine. Nu insulta pe cei care te admiră și te-au admirat. ÎNGRIJEȘTE-TE, altfel s-ar putea să te părăsească și soțul tău, și nu ar trebui să fii surprinsă.”

Dana Nalbaru a răspuns cu fermitate:
“Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că nu am avut timp să-mi vopsesc părul sau să-mi fac unghiile roșii. Te părăsesc pentru că simt pe mâinile mele trecerea anilor pe coapsele tale, care au trecut de perioada tinereții. Te părăsesc pentru că dimineața te trezești și ai grijă de casa în care trăim, în loc să mergi la mall să-ți schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe umărul meu obosit și doritor de îmbrățișare după ce ai culcat copiii. Scuzează-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile mele și ale copiilor noștri. Când m-am căsătorit cu tine și am promis să fiu alături de tine toată viața, mi-am închipuit că vei rămâne mereu tânără, că îți voi lua de la salon și te voi duce direct la mare, că vecinii vor crește copiii noștri și că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că nu am înțeles partea «la bine și la greu».”

În continuare, ea a adăugat:
“Ceea ce nu știe acea doamnă este că îmi place să fiu «servitoarea» familiei mele. Că fac totul pentru copiii mei, soțul meu și familia mea. Că sunt gata să renunț oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la cariera mea și la aplauzele altora, doar pentru a fi alături de ei. Ceea ce nu știe acea doamnă este că mă trezesc în fiecare dimineață lângă copiii mei, le pregătesc micul dejun, le aleg hăinuțele, îi îngrijesc când sunt bolnavi, le cunosc bucuriile și supărările, știu cele mai mari și cele mai mici dorințe ale lor și fac tot posibilul să le îndeplinesc. Eu sunt cea care le spune «somn ușor» în fiecare noapte, sunt cea pe care o cheamă dacă au avut un coșmar și pe care o caută în brațe dacă se lovesc în joacă. Ceea ce nu știe acea doamnă este că îmi place să fiu «servitoarea» în casa mea și că soțul meu este și cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne susținem reciproc și că universul nostru este familia noastră. Suntem fericiți așa. Și sub părul meu neîngrijit (așa cum spune dansa), se ascunde multă fericire și liniște.”

În final, Dana Nalbaru a subliniat:
“Aș vrea să-i spun acelei doamne că există multe femei ca mine. Sunt destul de multe dintre noi, «neîngrijitele», care suntem pregătite să renunțăm la micile noastre plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care îi iubim. Și, surprinzător, există bărbați care ne acceptă așa cum suntem și pentru care suntem cele mai bune și cele mai frumoase.”