Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, pune capăt zvonurilor legate de despărțirea de Spike. Ce a dezvăluit aceasta: „Iert lumea…”

Livia Eftimie și Paul Mărăcine, cunoscut sub numele de Spike, au fost în centrul unei mari controverse, fiind intens criticați pentru relația lor, mai ales că Spike era cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. Deși cei doi și-au exprimat deschis dragostea în public, au apărut recent zvonuri că ar avea probleme în cuplu. Livia a clarificat această situație publicând o imagine care pare să lămurească lucrurile.

La începutul acestui an, Spike a confirmat că el și Livia Eftimie sunt extrem de fericiți împreună. Însă în aprilie, Livia, fostă soție a lui Cătălin Bordea, a postat un mesaj sugestiv referitor la posibile tensiuni în relație. Utilizatorii de social media au observat și faptul că Paul Mărăcine a petrecut ziua sa de naștere singur în aceeași perioadă. Cu toate acestea, pe 8 iulie, Livia Eftimie a pus capăt speculațiilor despre o posibilă despărțire, demonstrând că legătura lor este solidă.

„Iert lumea pentru că te are pe tine”, a scris Livia în descrierea unei fotografii alături de Spike.

Cătălin Bordea a dezvăluit că divorțul de fosta sa soție, Livia, după o căsnicie de 11 ani, a fost inițiat de aceasta, în ciuda eforturilor sale de a salva relația până în ultima clipă. Bordea a acceptat în cele din urmă că nu mai există șanse de împăcare și au semnat actele de divorț. La câteva luni după separare, Bordea a recunoscut că avertizările privind apropierea dintre Livia și Spike, cel mai bun prieten al său, au fost întotdeauna prezente.

Comediantul a fost profund afectat când paparazzi i-au surprins pe Livia și Spike sărutându-se pasional în mașină. Cu toate acestea, el nu evită întâlnirile întâmplătoare cu cei doi și continuă să își ducă viața normal.

„Eu nu evit pe nimeni. Doar nu a fost să fie să ne mai întâlnim. Îmi fac treburile în mod normal. Și mă duc în aceleași locuri ca și înainte”, a declarat Cătălin Bordea.

În timpul procesului de împărțire a bunurilor în divorț, Bordea a decis să îi lase fostei sale soții mașina pe care i-o dăruise, continuând să plătească ratele. Totuși, după ce a aflat de relația lor secretă, a revenit asupra deciziei.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi”, a explicat Cătălin Bordea.

În vara anului 2023, Cătălin Bordea a confirmat că el și Livia s-au despărțit. După ce au circulat zvonuri că divorțaseră în secret la notar, Bordea a făcut primele declarații publice pe această temă. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a întâlnit-o pe Livia în 2012, căsătorindu-se civil în 2014 și având cununia religioasă în 2019.