Iosif Rotariu încă are tendința să-și sune soția, decedată în urmă cu două luni .Dezvăluirea care îți face pielea de găină

Iosif Rotariu se confruntă cu o profundă tristețe în momentul când își dă seama că nu mai poate suna pe cineva, dar speră că va trece peste această perioadă dificilă cu sprijinul lui Dumnezeu și al copiilor săi, Kasandra și Cristi, care rămân sub grija lui.

Pe 26 mai, Dana Rotariu a murit din cauza unor grave probleme de sănătate. În 2023, soția fostului jucător de fotbal de la Poli Timișoara și Steaua a fost internată într-un spital din Turcia pentru o intervenție chirurgicală în cazul cancerului de colon cu metastaze multiple, care s-a răspândit ulterior și la plămâni. Întoarsă în România, eforturile medicilor de a o salva au fost zadarnice.

Iosif Rotariu încă se simte tentat să îi telefoneze soției decedate: “De multe ori iau telefonul să o sun și să îi spun că întârzii”, a mărturisit el.

Într-un interviu acordat Spynews, Rotariu a dezvăluit că o visează în mod constant pe fosta sa parteneră de viață și că obiceiurile formate în decursul anilor îl bântuie și acum.

“Este extrem de greu pentru mine, nu am depășit încă acest moment. A trecut prea puțin timp. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper să mă întorc pe picioarele mele. O visez mereu… Mai am și acum impulsul de a o suna și de a îi spune că întârzii. Dar acum nu mai am pe cine să sun. Copiii mici sunt alături de mine, îi am în grijă. Asta a fost și dorința soției mele. Înainte să plece, mi-a cerut să fiu acolo pentru ei. Și așa fac, îmi descurc în acest sens”, a explicat el pentru sursa citată.

Iosif și Dana Rotariu au avut patru copii împreună: Romina, Roberto, Kassandra și Cristian. Ultimele două persoane sunt înfiate și se confruntă cu probleme medicale.

“Fiu meu Roberto este acum adult și locuiește pe cont propriu. Eu am rămas să am grijă de cei mai mici. În inima mea este o mare durere, am petrecut o viață alături de Dana. Avea 18 ani când ne-am cunoscut, eu aveam doar 21. Este o perioadă extrem de grea fără ea”, a mai adăugat fostul fotbalist.