Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea și-a refăcut viața după divorțul de un an de zile de la Livia Eftimie. Recent, el a fost surprins în tandrețuri pe stradă cu o tânără, semn că a găsit o nouă iubită.

După ce s-a despărțit oficial de Livia Eftimie acum un an, Cătălin Bordea pare să fi găsit din nou dragostea. În timp ce fosta sa soție s-a mutat rapid cu altcineva, Bordea a preferat să rămână singur o perioadă pentru a depăși despărțirea. Deși presa tabloidă l-a mai surprins în compania altor femei în ultimul an, este prima oară când a fost fotografiat sărutându-se cu cineva.

Recent, paparazzii l-au surprins pe Cătălin Bordea în gesturi tandre cu o tânără pe stradă. Noua presupusă iubită a lui Bordea se numește Elena Ardeleanu și a revenit recent din Dubai. Bordea a fost la aeroport să o întâmpine, i-a ajutat cu bagajele și apoi au mers împreună la o vilă impunătoare. Cei doi nu s-au ascuns de privirile curioase și au fost fotografiați sărutându-se în public.

Se pare că Bordea și Elena au petrecut timp împreună în Dubai înainte ca aceasta să se întoarcă în țară. Elena nu este cunoscută în lumea mondenă și se pare că se ocupă cu organizarea de evenimente.

Întors recent din vacanța sa din Dubai, Cătălin Bordea a declarat că are o vară aglomerată, cu spectacole de stand-up, filmări la Antena 1 și alte proiecte în desfășurare. Actorul a menționat că a descoperit o nouă pasiune pentru bijuteriile cu diamante în timpul vacanței, dar nu a făcut nicio mențiune despre relația sa nouă.

În concluzie, Cătălin Bordea pare să fi găsit o nouă direcție în viața sa personală și profesională după divorțul său, concentrându-se pe cariera sa și descoperind noi interese și pasiuni în timpul călătoriilor sale recente.