Crina Matei a făcut primele declaratii despre minunea din viața ei

Crina Matei a dezvăluit recent într-un interviu despre viața alături de micuța ei, care a adus o bucurie imensă în fiecare zi a sa.

„Este o binecuvântare, un dar de la Dumnezeu, care m-a învățat să apreciez lumina din fiecare zi a vieții noastre. Charlotte este o fire energică. Ne place să o numim Bubu sau Rostogol și nu stă locului”, a povestit Crina Matei în cadrul emisiunii „Petrecem în familie”. „Comparativ cu ea, Speedy Gonzales ar fi lăsat în urmă.”

Micuța Charlotte a început să vorbească cu „mamam” ca prim cuvânt. „Îi place să ne contrazică și să gesticuleze cu mâinile atunci când îi spunem să nu facă ceva”, a adăugat actrița.

În 2022, Crina Matei a făcut public pentru prima oară despre experiența ei de adopție. Adoptând o fetiță nou-născută, actrița trăiește o fericire inexprimabilă alături de familia sa. A preferat să păstreze acest moment discret și să împărtășească această bucurie doar cu cei apropiați.

„Este un subiect pe care am decis să-l țin aproape de inima mea, cel puțin pentru moment, pentru că este foarte personal”, a explicat Crina Matei într-o declarație pentru Antena Stars. “Îi mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat și celor care respectă nevoia noastră de intimitate în această privință.”