Ce planuri au Ianis Hagi și soția sa, Elena, după nuntă .Soacra mare i-a dat de gol: ”Aștept nepoți”

Ianis Hagi și soția sa, Elena, au sărbătorit recent nunta lor într-un cadru de poveste, la Palatul Știrbey, alături de aproximativ 700 de invitați. Ceremonia religioasă a fost emoționantă pentru familiile lor, iar declarațiile făcute de părinții lui Ianis au stârnit interesul multora.

După ceremonie, Ianis și Elena au început o nouă etapă în viața lor ca soț și soție. Fotbalistul se bucură acum de câteva zile libere, urmând să se alăture echipei sale în curând. El are încă doi ani de contract cu Glasgow Rangers, dar momentan nu știe exact când va reveni la antrenamente. După un împrumut la Deportivo Alaves în Spania și participarea la Euro 2024 cu echipa națională, Ianis așteaptă să afle care va fi următorul său pas în carieră.

Decizia va influența locul în care va juca în sezonul următor, fie în Spania, fie în Scoția, țară în care este clubul său contractat. În acest timp, Elena îl va însoți în călătoriile sale profesionale. În plan personal, părinții lui Ianis au exprimat entuziasmul de a deveni bunici în viitorul apropiat.

În ceea ce privește luna de miere, Ianis și Elena au decis să amâne vacanța romantică pentru a se concentra mai întâi pe cariera fotbalistică a lui Ianis. După participarea sa la Euro 2024, ei doresc să se asigure că sunt pregătiți pentru următoarea etapă din viața lor.

Această perioadă este una plină de schimbări și emoții pentru tânărul cuplu, iar toate privirile sunt îndreptate către viitorul lor împreună, atât în plan personal, cât și profesional.