Cum l-a numit Irina Columbeanu pe tatăl ei, Irinel Columbeanu, după ce acesta şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns să locuiască într-un azil pe care nu şi-l permite!

Irina Columbeanu a dezvăluit recent ce mesaj important a dorit să îi transmită tatălui său, Irinel Columbeanu, după ce s-a întors în România pentru a-l vizita. Ea a exprimat într-un interviu pentru okmagazine.ro că a simțit nevoia să îi mulțumească pentru tot sprijinul acordat și să îi arate cât de mult îl iubește. Irina a dorit să petreacă timp alături de el și să creeze împreună amintiri frumoase, subliniind importanța legăturii lor nezdruncinate.

Ea și-a adus aminte cu nostalgie de vila din Izvorani, locul unde a crescut, numind-o „cea mai frumoasă casă din lume”, chiar dacă aceasta a fost distrusă într-un incendiu după ce nu mai era în posesia lui Irinel Columbeanu. Irina a subliniat că cei 12 ani petrecuți acolo rămân memorabili în inima ei.

Întâlnirea cu tatăl ei a fost plină de emoție pentru Irina, care a mărturisit că era nerăbdătoare să îl revadă. Ea l-a descris pe Irinel Columbeanu ca pe același tată inteligent, iubitor, politicos și amuzant, precum îl cunoștea dintotdeauna. Despre schimbările aduse de trecerea timpului, Irina a spus că le acceptă cu înțelegere, remarcând că legătura lor este una care nu se va schimba niciodată.

Într-un alt context, Gigi Becali a refuzat să ofere sprijin financiar lui Irinel Columbeanu, respingând speculațiile că ar putea interveni în situația fostului milionar. Patronul azilului unde locuiește Irinel a sugerat că acesta ar putea fi ajutat de persoane din anturajul său, dar Gigi Becali a subliniat că nu se va implica în acest sens.

În concluzie, Irina Columbeanu și-a exprimat afecțiunea profundă față de tatăl ei și a rememorat cu drag amintirile din copilărie, în timp ce situația dificilă a lui Irinel Columbeanu continuă să stârnească interes și speculații în media.