Schimbare neașteptată: O vedetă PRO TV îi ia locul lui Florin Ristei.

Noul sezon al emisiunii X Factor aduce schimbări semnificative, inclusiv în componența juriului. Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică sunt cei care vor căuta noi talente cu “factorul X”.

Această ediție a X Factor introduce un juriu proaspăt formatat
X Factor, show-ul de talente care a lansat numeroși artiști pe scena muzicală din România și din afara ei, se pregătește pentru un nou sezon cu transformări majore.

Una dintre cele mai notabile schimbări este în juriu, unde Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică vor aduce viziuni noi și experiențe diverse. Delia, cel mai vechi membru al juriului, a exprimat entuziasmul său pentru debutul sezonului.

„Sunt nerăbdătoare să începem căutarea noilor talente, să le ascultăm poveștile și să ne bucurăm împreună de spectacolul pe care doar muzica îl poate aduce. Muzica este totul pentru mine, este pasiune, dragoste și sursă de inspirație pentru ceilalți! Și da, X Factor poate schimba vieți!”

Puya se află pentru prima oară în postura de jurat la un show de talente, dar se simte pregătit și încrezător că va identifica concurenți cu potențialul de a impresiona.

„Este o onoare să fac parte din juriul X Factor și sper să fiu de ajutor celor care își pun speranțele în acest concurs. La fel cum și eu am beneficiat de sfaturi valoroase la începuturile carierei mele, îmi doresc să pot inspira și alți tineri să-și urmeze visul odată cu noul sezon X Factor!”

În contrast, Loredana Groza a decis să nu facă parte din juriul acestei ediții, refuzând invitația din motive obiective, având alte angajamente, inclusiv filmări pentru un lungmetraj, înregistrarea unui nou album și organizarea concertului său aniversar „Forever” la Sala Palatului.

„Mă bucur că X Factor revine după o pauză de peste 2 ani! Cu toate acestea, din păcate, am fost nevoită să refuz invitația de a fi jurat în noul sezon din motive obiective. Succes tuturor!!”