Transformare totală! Ana Maria de la Insula Iubirii este de nerecunoscut pe stradă după schimbarea radicală de look

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii a decis să adopte un nou aspect, fapt ce i-a adus laude din partea fanilor. Iubita lui Marius Budin pare extrem de mulțumită de schimbarea radicală de look pe care a făcut-o. Cei doi formează un cuplu din timpul sezonului 7 al show-ului matrimonial Mireasa.

Ana Maria, participantă în sezonul 7 al Insula Iubirii, a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look radicală, iar admiratorii au apreciat curajul ei. Noua ei imagine a fost un subiect de interes pe rețelele sociale.

Cum s-au întâlnit Ana Maria și Marius
Ana-Maria Măriuță și Marius Budin sunt doi dintre cuplurile formate în cadrul sezonului 7 al Insula Iubirii, unde încearcă să vadă dacă sunt compatibili. Drumul lor în relație a fost presărat cu provocări, pe care au reușit să le depășească.

Cei doi nu sunt străini de faima adusă de televiziune, deoarece au început să se cunoască în cadrul show-ului matrimonial Mireasa. De atunci, Ana Maria și-a câștigat o comunitate impresionantă de fani pe TikTok, ținându-i la curent cu viața ei de zi cu zi.

Ana Maria de la Insula Iubirii, cu un nou look
Ana Maria, prezentată în fiecare joi și vineri pe Antena 1 în Insula Iubirii, a adoptat un look complet nou. Schimbarea ei de imagine a fost apreciată de fani, iar ea pare foarte mulțumită de rezultatul obținut alături de Marius Budin de la Insula Iubirii.

Recent, ea a decis să facă o schimbare radicală, păstrându-și culoarea blondă, dar adăugând reflexii roz. Concurenta din sezonul 7 al Insula Iubirii și-a tuns bretonul, o transformare care i se potrivește de minune.

Ana-Maria Măriuță a filmat întreg procesul și a împărtășit rezultatul cu urmăritorii ei online, primind imediat comentarii pozitive:

„Arăți mult mai bine acum” / „Ești foarte frumoasă” / „Îți stă superb”, au fost doar câteva dintre reacțiile primite.