Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri uluitoare despre despărțirea

Simina Loica, fostă iubită a lui Jador, a comentat recent despărțirea dintre manelist și Oana Ciocan, subliniind că nu a fost surprinsă de această întorsătură. Cei doi foști concurenți de la Survivor All Stars, care erau logodiți și aveau planuri mari pentru viitor, au decis să se despartă, iar Simina a exprimat opinia că relația lor nu ar fi avut o finalitate fericită, menționând că Jador obișnuia să-și propună căsătoria cu toate iubitele sale.

Jador și Oana Ciocan au avut o relație de câteva luni și s-au logodit, dar au hotărât să meargă pe drumuri separate. Simina Loica, fostă parteneră a manelistului, este de părere că relația lor nu avea șanse să dureze, întrucât Jador avea obiceiul să se angajeze la nivel matrimonial cu toate femeile cu care era implicat romantic.

Simina Loica și Jador au avut o relație acum câțiva ani, cunoscută fiind după apariția lor în emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”. Chiar și după despărțirea lor, au fost surprinși în diverse momente tandre, însă au decis în cele din urmă să meargă pe drumuri separate.

Simina Loica a mărturisit că nu a fost surprinsă când Jador a cerut-o pe Oana Ciocan în căsătorie și a adăugat că este posibilă o împăcare în viitor după recenta și mediatizata lor despărțire.

„Știam că am dreptate. Am auzit, da. Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe, poate că acum se vor împăca. Mai știi?”, a spus Simina Loica, conform viva.ro.

În trecut, Simina Loica a oferit și detalii despre modul în care Jador gestionează relațiile sale romantice, menționând că manelistul are tendința de a propune căsătoria și de a dori să întemeieze o familie cu toate partenerele sale, dar că aceste promisiuni au fost adesea urmate de despărțiri.

„A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Știu că lui genul acesta de femeie îi place. Îi transmit ‘casă de piatră’ și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte. Pentru că eu știu că în ultimul timp pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele. Și s-a sfârșit cu despărțire și cu… Cum face el!”, a dezvăluit Simina Loica într-un interviu anterior pentru aceeași sursă.