Ce s-a ales de Leni Celnicu si motivul ireal pentru care au divorțat.

Gică Hagi exprimă profundul său entuziasm pentru familia sa, alături de Marilena, soția sa care l-a susținut și înțeles în fiecare împrejurare. Cu toate acestea, puțini cunosc detalii despre trecutul personal al fostului mare decar al naționalei și despre divorțul său anterior.

Gică Hagi (59 de ani), antrenor și proprietar al clubului Farul, a dezvăluit informații despre mariajul său nereușit cu Lena Celnicu.

Fostul internațional, faimos membru al “Generației de Aur”, a inițiat procedurile de divorț la doar câteva luni după căsătorie, deși aparent formau un cuplu fericit.

Motivul pentru această decizie, după cum a explicat Hagi, a fost faptul că “soția sa întârzia să aducă bani acasă și folosea miere în loc de zahăr în cafea.”

În ciuda eforturilor de a obține divorțul prin instanță, cererea sa a fost respinsă din cauza motivelor considerate nesemnificative.

Astfel, Gică Hagi a fost nevoit să călătorească în diverse orașe din România, printre care București, Oradea, Brașov și din nou București, până când a reușit în cele din urmă să încheie relația cu Lena Celnicu.

Cu această ocazie, fostul fotbalist a fost obligat să plătească aproximativ 300.000 de euro ca parte a acordului de divorț.

La vremea respectivă, el semnase deja cu Real Madrid și devenise cel mai scump jucător român din istorie. Cu toate acestea, Lena nu și-a refăcut viața imediat, ci abia în 2004.

În ciuda experienței nefericite din primul său mariaj, Hagi nu a ezitat să se recăsătorească în 1995 cu actuala sa soție, Marilena, cu care are doi copii, Ianis și Kira.

“Am divorțat la jumătate de an după prima căsătorie, așa s-a întâmplat. Nu am avut conflicte. O viață de parteneriat se bazează pe încredere totală. Atunci când nu mai funcționează, este mai bine să nu te încurci. Atât de simplu este!” a relatat Gică Hagi.