Câte clase și ce studii are, de fapt, Iustina Loghin de la Insula Iubirii 2024

Iustina Loghin și Cornel Luchian sunt unul dintre cele cinci cupluri selectate pentru a participa în Thailanda la Insula Iubirii, unde își pun la încercare relația lor. Iustina, în vârstă de 26 de ani și activă în domeniul imobiliar, are o poveste de dragoste ce pare să evolueze rapid: ce studii are aceasta?

Iustina Loghin și Cornel Luchian sunt printre cuplurile prezentate în sezonul 2024 al emisiunii Insula Iubirii difuzată de Antena 1. Acești doi îndrăgostiți au venit pentru a testa soliditatea relației lor în fața ispitelor și a provocărilor. Cum va rezista cuplul în fața presiunilor și tentațiilor din insulă? Toate acestea vor fi dezvăluite în timpul show-ului. Înainte de a afla, vă prezentăm detalii despre fiecare cuplu.

Iustina Loghin este una dintre concurentele emisiunii de la Antena 1, în vârstă de 26 de ani. Ea și partenerul ei au decis să facă un pas important în relația lor după întoarcerea din Thailanda: planificarea nunții! Puțini știu însă despre parcursul său educațional, întrucât, după absolvirea liceului, Iustina s-a înscris la Universitatea Petre Andrei din Iași în anul 2019, urmând studii în domeniul psihologiei.

Iustina Loghin este printre participantele emisiunii Insula Iubirii 2024, unde își testează relația

Cornel Luchian, în vârstă de 38 de ani, este antreprenor în construcții și deține o afacere prosperă în România. La momentul apariției lor în emisiune, cei doi aveau deja o relație de un an și două luni. Cornel, participant la Insula Iubirii, este și tatăl a patru copii dintr-o căsnicie anterioară.

Concurenta Iustina Loghin, în vârstă de 26 de ani, și-a dezvăluit că partenerul său, Cornel, a recunoscut că a înșelat-o în trecut.

„Am ajuns la Istanbul, totul părea bine și frumos, până când mi-au scris două fete, după ce Cornel a început să le trimită mesaje. Le-a chemat la noi acasă, în patul nostru. A oferit detalii despre locația noastră. Am vrut să pun capăt relației atunci, am simțit că nu pot accepta așa ceva. (…) Totuși, am reușit să trec peste, deoarece nu am considerat incidentul atât de grav”, a mărturisit Iustina în cadrul emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1.