Niculina Stoican, în doliu! Măicuța îndrăgitei artiste a decedat: „Nu știu ce am să mă fac…

Niculina Stoican trece prin momente groaznice! Îndrăgita artistă este în doliu, după ce măicuța ei a murit! Cunoscuta cântăreață a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare prin intermediul căruia a dat vestea tristă.

Niculina Stoican nu reușește să își găsească liniștea! Artista este devastată de durere, după ce bunica ei s-a stins din viață. Cele două au avut mereu o legătură puternică, mai ales pentru că aceasta a crescut-o și a susținut-o să ajungă unde este astăzi.

Niculina Stoican este în doliu, după ce bunica ei a murit

Cântăreața a postat pe Facebook o fotografie mai veche alături de bunica ei, dar și un mesaj sfâșietor prin care i-a adus un ultim omagiu femeii care a fost alături de ea indiferent de situație.

Niculina Stoican a trăit multe experiențe frumoase alături de bunica ei, însă acestea au rămas numai amintiri acum. Artista și-ar fi dorit să o aibă lângă ea pe măicuța ei pentru totdeauna, dar destinul a avut alte planuri.

Cântăreața duce o luptă grea în interiorul ei după o astfel de pierdere. Niculina Stoican a văzut primul răsărit fără măicuța ei în această dimineață. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare după ce s-a aflat vestea tristă.

„E primul răsărit fără matale MǍICUȚǍ. Și nu știu ce am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc. Și-mi tot spuneai “vine și vremea să plec, nu mă poți tu ține cât lumea”, dar eu te-aș fi ținut, că erai LUMEA MEA. Și iar nu știu ce am să mă fac, fără grija matale, fără vorbele matale. Cine se mai roagă pentru mine cum te rugai matale “să-ți dea Dumnezeu sănătate cǎ pe toate le descurci, să te mileascǎ și pe tine copilu tău cum m-ați milit voi pe mine”. Și-mi aduc aminte cum îmi spuneai când te întrebam cum să mă descurc “să faci cum ai știi, da să nu-ți fie rușine de ce-ai făcut”. De la cine mai iau eu VORBǍ DE NĂDEJDE măicuțǎ. Și nu știu ce-am să mă fac. Să te HODINI măicuța mea a bună, ÎN LUMINǍ. Pe PǍMÂNT ne-ai purtat de grijă, din CER să ne ocrotești. EU, nu știu ce-am să mă fac fără MATALE”, se arată în mesajul postat de Niculina Stoican pe Facebook.

Bunica artistei avea probleme de sănătate

Niculina Stoican a dezvăluit în trecut, mai exact în anul 2022, că bunica ei avea probleme cu inima. Artista a făcut tot ce a putut pentru ea, ba chiar a avut grijă să o ducă la medici și să o țină lângă ea.

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, a dezvăluit Niculina Stoican, la Antena Stars.

Cântăreața o iubea foarte mult pe femeia care a crescut-o și a fost atentă să o respecte de fiecare dată. Chiar dacă moartea le-a despărțit, Niculina Stoican o va ține mereu vie în suflet pe bunica ei.