“Simona Halep, etalon de eleganță la nunta lui Ianis Hagi: Semnificația specială și prețul impresionant al rochiei purtate”

Simona Halep a participat la ceremonia de nuntă a Elenei și lui Ianis Hagi, însoțită de părinții ei.

Campioana română a strălucit la Palatul Știrbey Vodă într-o rochie extrem de elegantă, renunțând la vestimentația sportivă obișnuită pentru un model care a atras toate privirile, evaluat la zeci de mii de euro. Detaliile privind investiția în ținuta pentru acest eveniment special sunt prezentate în articol.

Ceremonia a avut loc duminică, 14 iulie, la Biserica Sfântul Visarion din București, iar după aceasta, invitații s-au adunat la Palatul Știrbey Vodă pentru petrecerea festivă. Simona Halep și părinții săi au fost printre cei prezenți, impresionând cu alegerile lor vestimentare.

Îmbrăcată într-o rochie neagră superbă, lungă și elegant decupată, Simona Halep a investit considerabil în apariția sa la eveniment. Costul unei astfel de rochii este estimat la 15-20.000 de euro, iar accesoriile și coafura au completat cu stil ansamblul ei elegant.

Părinții Simonei Halep au respectat și ei dress code-ul evenimentului, în costume și rochii elegante, contribuind la atmosfera distinsă a nuntii.