Tatăl Andrei Măruță face o dezvăluire uluitoare: ‘Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin!

Tatăl lui Andrei a intervenit în conflictul recent dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. Mihai Alexandru a dezvăluit că fiica sa încearcă să se mențină cât mai departe de această dispută tensionată.

În trecut, relația dintre Alex Velea și Măruță a fost marcată de diverse tensiuni. Cu câțiva ani în urmă, gazda de la Pro TV l-ar fi deranjat pe artist, însă Alex Velea a reușit să treacă peste acele momente.

Acum, însă, pare că relația lor a ajuns la un punct de ruptură și împăcare pare dificilă.

Într-o altă situație, se discuta despre o posibilă colaborare între Alex Velea și Andra. Planul nu s-a concretizat, aparent din cauza lui Cătălin Măruță. Cu toate acestea, Andra dorește să se distanțeze de acest scandal în care soțul ei este implicat.

Tatăl artistei, care este și impresarul ei, a sfătuit-o de-a lungul timpului să evite conflictele și alte situații neplăcute. El a subliniat că Andra îl respectă pe Alex Velea și continuă să o respecte și pe soția acestuia, Antonia.

“Vorbesc serios, atât în calitate de manager, cât și în calitate de tată al Andrei. Andra nu este interesată de ce face Cătălin la televizor; este problema lui. Fiecare își urmează cariera și nu se amestecă în afacerile altora.

Am crescut copiii mei să fie artiști și asta au devenit, cu cariere solide în spate. Au reușit să evite implicarea în discuții care nu se potrivesc cu statutul lor.

Andra îi respectă pe Alex și pe Antonia. S-a pus problema colaborării în mai multe rânduri, și cred că la un moment dat se va întâmpla.

Acum nu există niciun proiect de colaborare, dar asta nu înseamnă că nu va fi în viitor. Sunt artiști și nu trebuie să fie supărați unul pe altul. Eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect și îi iubesc, și am colaborat excelent de fiecare dată când a fost nevoie”, a declarat tatăl Andrei pentru fanatik.ro.